خانه / اطلاعیه عمومی / معرفی پاتوق کتاب

معرفی پاتوق کتاب

پاتوق کتاب (در کنار آن کافه کتاب)، مکانی بزرگ، جذاب، آرام و در عین حال رایگان برای افرادی است که به کتاب علاقه مند هستند. این مکان با هزاران کتاب در زمینه های مختلف (دانشگاهی، فرهنگی، سیاسی، تاریخی، ادبی، کودکان و …) علاوه بر این که یک فروشگاه کتاب محسوب می شود، شبیه به کتاب خانه عمومی است و می توانید بدون خرید کتاب، کتاب تان را در همان محل مطالعه نمایید. فضای سبز و آب نمای زیبا به همراه کافه کوچکی در گوشه ای از آن برای راحتی بیشتر مراجعه کنندگان در آن تعبیه شده است.

ویژگی های مهم پاتوق کتاب:

• تنوع بسیار زیاد کتاب برای همه سنین و سلیقه ها
  • امکان مطالعه رایگان کتاب ها (حتی بدون خرید آنها)
  • محیط آرام و در حین حال مناسب با امکانات کافی (دارای کافی شاپ، نماز خانه، میز و صندلی برای رنگ آمیزی کودکان)
  • داشتن بخشی به عنوان کتاب های امانتی، رایگان و تخفیف دار
  • مشاوره رایگان برای معرفی و خرید کتاب ها

آدرس شعبه ۱: مشهد، بلوار وکیل آباد، ایستگاه مترو پارک ملت (دانشگاه فردوسی مشهد). در حال حاضر از درب اصلی دانشگاه فردوسی و همچنین زیرگذر ابتدای بلوار امامت نیز به آنجا دسترسی وجود دارد.

آدرس شعبه ۲: مشهد، چهارراه شهدا، خیابان آیت ا… بهجت

آدرس کانال پاتوق کتاب: patoqketab_ir@