خانه / اطلاعیه عمومی / دانشجویان برتر نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

دانشجویان برتر نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

هر انسانی استعداد ها و قدرت ذاتی دارد که شاید هیچ انسان دیگری مانند آن را نداشته باشد. بنابراین همه دانشجویان حداقل در یک موضوع برتر از دیگران هستند که شاید در ارزیابی های دانشگاهی اصلا قابل اندازه گیری نباشد، اما این استعداد وجود دارد و امیدوارم شاهد بروز و شکوفا شدن آن باشیم. در هر صورت، این ترم هم لیست دانشجویانی که در درس های مختلف تلاش بیشتری داشتند و نمرات بهتری کسب کردند، معرفی می کنم. امیدوارم با انگیزه های قوی تر، شاهد موفقیت های بیشتر ایشان باشیم.

لازم به ذکر است اگر نمره دانشجویان در یک بخش بسیار به هم نزدیک بوده، اسامی تعدادی از دانشجویان که در آن بخش برتر بوده اند، اعلام شده است.

درس سیگنال و سیستم

• نمره کل: آقای علی کامل، خانم عطیه سادات اسحاقی و خانم نگین زرین پور
  • فعالیت کلاسی: آقای علی کامل، خانم نگین زرین پور و خانم عطیه سادات اسحاقی
  • امتحان پایان ترم: خانم زهرا اسلامی راد، خانم نگین زرین پور و خانم عطیه سادات اسحاقی
  • حل تمرین: خانم عطیه سادات اسحاقی، خانم نگین زرین پور و خانم ریحانه یوسفی کلاته

درس مباحث ویژه (پردازش زبان و گفتار)

• نمره کل: آقای حسن دوست محمدی مقدم
  • بخش پردازش زبان: آقای حسن دوست محمدی مقدم، آقای علی دشتیان، آقای سجاد حسن زاده و آقای جواد حسن زاده
  • بخش پردازش صدا: آقای حسن دوست محمدی مقدم
  • امتحان پایان ترم: آقای حسن دوست محمدی مقدم
  • فعالیت کلاسی: آقای علی رضازاده عنبرانی

درس مدارهای الکتریکی و الکترونیکی

• نمره کل: آقای علی صولتی
  • فعالیت کلاسی: آقای آقای علی صولتی و خانم محدثه بصیرانی
  • امتحان پایان ترم: آقای محسن شیری و آقای علی صولتی
  • حل تمرین: آقای علی صولتی، خانم زهرا داوودی و آقای حسام دادرس

درس سیستم های چند رسانه ای

• برخلاف ترم گذشته که در این درس دانشجویان خوبی حضور داشتند، در این ترم، متاسفانه دانشجویی را در هیچ بخشی شایسته برتری نمی دانم.