خانه / کارآموزی / موقعیت کارآموزی

موقعیت کارآموزی

چند موقعیت کارآموزی در دانشگاه وجود دارد.

1. راه اندازی یک سامانه ابر محاسباتی پایه برای محاسبات سنگین (محل کارآموزی: گروه مهندسی کامپیوتر). توانایی های لازم: آشنایی و علاقه به سخت افزار، سیستم عامل، شبکه
  2. راه اندازی ابتدایی WebRTC بر روی بستر گوشی های هوشمند یا کامپیوتر (محل کارآموزی: گروه مهندسی کامپیوتر). توانایی های لازم: آشنایی و علاقه به شبکه و انتقال داده و برنامه نویسی
  3. تهیه و تکمیل سامانه های آموزشی (محل کارآموزی: اداره آموزش). توانایی های لازم: آشنایی به برنامه نویسی C# و شاید ASP، آشنایی و علاقه نسبی به ساختمان داده و هوش مصنوعی

ویژگی ها

• نیازی به حضور دائم در محل کارآموزی نیست و بخش عمده کار به صورت دورکاری قابل انجام است. اما دانشجو مقیم قوچان یا شهرهای نزدیک قوچان (مانند مشهد، بجنورد، درگز) باشد و امکان تردد یکبار در هفته یا یکبار در دو هفته به دانشگاه را داشته باشد.
  • زمان شروع کارآموزی از اواسط تیر می باشد، اما به دلیل تعطیلی دانشگاه، تا اواسط مرداد مطالعات اولیه انجام می شود و سپس کارهای عملی آغاز می گردد.
  • در صورت اتمام کار با موفقیت، امکان دریافت گواهی از دانشگاه وجود دارد که از آن می توانید به عنوان سابقه کاری یا حتی رزومه علمی استفاده نمایید.
  • هنگام درخواست کارآموزی، در توضیحات ذکر شود که استاد راهنمای کارآموزی اینجانب انتخاب شود.
  • موارد فوق برای دانشجویان علاقه مند و با پشتکار توصیه می شود.