خانه / هوش مصنوعی و سیستم خبره / نمره نهایی درس هوش مصنوعی

نمره نهایی درس هوش مصنوعی

نمره نهایی درس هوش مصنوعی به شرح زیر می باشد.

شماره دانشجوییپروژهفعالیت کلاسیپایان ترمنمره نهایی از ۲۰
۹۶۱۳۳۱۱۴۷۱۲۵۶۱۵۳۱۸٫۳۰
۹۵۱۳۳۱۰۱۸۰۱۱۳۷۵۱۷٫۲۶
۹۵۱۳۳۱۰۴۰۹۴۳۹۶۳۱۶٫۱۷
۹۵۱۳۳۱۰۵۶۸۰۵۲۵۹۱۴٫۶۹
۹۵۱۳۳۱۰۱۴۷۵۶۵۵۹۱۴٫۵۴
۹۵۱۳۳۱۰۸۵۹۶۵۷۴۳۱۴٫۵۰
۹۴۰۱۶۹۳۰۶۱۶۶۱۴٫۴۲
۹۵۱۳۳۱۰۷۰۰۵۷۶۵۱۴٫۱۳
۹۴۰۵۱۸۳۷۶۴۸۵۵۱۳٫۸۶
۹۵۱۳۳۱۰۲۶۷۴۷۰۴۴۱۲٫۸۹
۹۵۱۳۳۱۰۹۵۰۷۰۵۶۱۲٫۵۹
۹۵۱۳۳۱۰۷۲۸۰۴۸۳۲۱۱٫۶۸
۹۵۱۳۳۱۰۴۴۷۵۴۸۳۰۱۰٫۹۷
۹۳۰۵۵۰۳۰۲۲۵۲۱۰٫۸۳
۹۵۱۳۳۱۰۱۳۰۶۱۳۱۷٫۴۲

نمرات بسیار خوب می باشد، به ویژه دانشجویانی که پروژه داشتند (چه پروژه گروهی و چه پروژه تک نفره)، در مجموع بسیار خوب عمل کردند.

برای دانشجویانی که پروژه داشتند، نمره پایان ترم از ۱۱ نمره حساب می شود و نمره پروژه نیز ۹ نمره دارد. برای سایر دانشجویان پایان ترم ۲۰ نمره دارد. نمره فعالیت کلاسی ۲ نمره می باشد که اضافه بر نمره های اصلی در نظر گرفته شده است. نمره تمام ستون ها از ۱۰۰ بیان شده (به نوعی درصد موفقیت دانشجو از هر بخش را نشان می دهد)، اما نمره نهایی از ۲۰ اعلام شده است.

نمرات با ارفاق می باشد، با این حال در صورتی که دانشجو اعتراض دارد، می تواند از طریق ایمیل یا سامانه گلستان اعتراض خود را اعلام نماید. در صورتی که اعتراض بی مورد تشخیص داده شود، نمرات ارفاقی کسر خواهد شد و نمره دقیق درج می شود.