خانه / اطلاعیه عمومی / مسابقه استارت آپ ویکند دانشگاه صنعتی قوچان

مسابقه استارت آپ ویکند دانشگاه صنعتی قوچان

دومین دوره مسابقه استارت آپ ویکند دانشگاه صنعتی قوچان در آبان ۱۳۹۷ به همت مدیریت پژوهش دانشگاه برگزار شد. این مسابقات که نسبت به دوره اول هم از نظر کیفی و هم از نظر کمی رشد خوبی داشت، از راهنمایی منتورهای بسیار خوبی نیز بهره می برد. دانشجویان نیز نسبت به دوره قبل با ایده ها جذاب تر و ارائه های بهتر در این مسابقات شرکت کردند.

در انتهای مسابقه، بر اساس نظر داوران، تیم های زیر به عنوان تیم های برتر معرفی شدند:

• دلاک باشی (ایده یک بازی موبایل برای فرهنگ سازی در زمینه مصرف آب)
  • Sapa یا سلامتی پا (ارائه یک کفی کفش مجهز به ویبره با قابلیت شارژ خودکار برای ماساژ پا)
  • ره تاک (سامانه افزونه به سامانه های مسیریابی در زمینه استفاده از اطلاعات مردم برای ثبت اطلاعات به روز در نقشه های مسیریابی)

ضمن تبریک به تیم های برگزیده، باید اذعان داشت که ایده های دیگر نیز در مسابقات ارزشمند بود، که به دلیل ضعف در بخش های دیگر (مانند میزان نوآوری در ایده، طرح توجیهی اقتصادی، ارائه مطالب و …)، موفق به کسب رتبه نشد، اما در هر حال توجه به مسائل زیست محیطی، بحران آب، سلامتی و امنیت، اقتصاد مبتنی بر محصولات بومی منطقه و اشتغال زایی می تواند نقش موثری در ایجاد و تکامل ایده ها داشته باشد. در هر صورت، برگزاری چنین مسابقاتی، علاوه بر ایجاد شور و هیجان در بین دانشجویان، باعث رشد جنبه های اقتصادی و حتی تعاملات اجتماعی و گروهی آنان خواهد شد و از این منظر بسیار حائز اهمیت است.

امیدوارم این مسابقات برای همه تیم ها و افراد شرکت کننده، حتی اگر موفق به کسب رتبه برتر نشدند، آغازی بسیار خوب و سودمند در جهت ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر دانش باشد. مطمئنا برتری واقعی تیم ها، به ادامه فعالیت شان بعد از مسابقه و تجاری سازی ایده های شان (با رعایت اصول اخلاقی و حرفه ای) است.

در انتها از تلاش های همه دست اندرکاران برگزاری این مسابقه (کارمندان، کارکنان و دانشجویان) و به ویژه شور و هیجان دانشجویان در طول مسابقه صمیمانه سپاس گزارم و امیدوارم این روند رو به رشد، همچنان در مسابقات بعدی نیز ادامه یابد.