خانه / اطلاعیه عمومی / دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان

به استحضار می‌رساند بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران و پارک علم ‏و فناوری دانشگاه تهران در راستای حمایت از ایجاد کسب و کارهای فناورانه دانشی، ترویج فرهنگ کارآفرینی و برای تحقق اقتصاد مقاومتی با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را در تاریخ ۷ آذرماه ۱۳۹۷ برگزار می‌نماید.

محور اصلی جشنواره حوزه علوم پایه و رشته‌های زیرمجموعه آن شامل شیمی، فیزیک، علوم زیستی، زمین شناسی، ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر و موضوعات بین رشته‌ای علوم پایه تعریف شده است.

از علاقمندان دعوت بعمل می‌آید جهت نام نویسی و ثبت ایده خود، به آدرس www.ysa-persia.com مراجعه نمائید.

آخرین مهلت ارسال ایده: ۳۰ مهر ۱۳۹۷

زمان برگزاری رویداد استارتاپ ویکند ویژه برگزیدگان: ۳۰ آبان و ۱ و ۲ آذر ۱۳۹۷

زمان برگزاری جشنواره: ۷ آذرماه ۱۳۹۷

محل برگزای: تهران، خیابان انقلاب، خیابان شانزده آذر، دانشگاه تهران، تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی

لطفا دانشجویانی که پروژه یا طرح های پژوهشی و نوآورانه خود را زیر نظر اینجانب گذرانده اند، قبل از ثبت نام در جشنواره، موضوع را با اینجانب مطرح و هماهنگ نمایند تا ان شاالله به بهترین شکل، طرح پیشنهادی در جشنواره ارائه گردد.