خانه / کارگاه متلب / ارائه درس کارگاه متلب

ارائه درس کارگاه متلب

این ترم برای اولین بار درس کارگاه متلب (درس عملی یک واحدی) به عنوان درس اختیاری ارائه شده است. متلب یک مفسر (Interpreter) است که به اشتباه توسط اغلب مهندسین یک نرم افزار کاربردی معرفی می شود. ساختار ظاهری زبان متلب بسیار شبیه به زبان C است و البته آزادی عمل و راحتی بیشتری برای برنامه نویس ایجاد می کند.

مطابق چارت، سیگنال و سیستم همنیاز این درس می باشد. بنابراین کسانی که قبلا سیگنال و سیستم داشتند یا این ترم دارند، امکان برداشتند این درس را دارند. اما مباحث مطرح شده در کارگاه متلب بیشتر با مقدمات مفاهیم سیگنال و سیستم سر و کار دارد و آن ها را به صورت کاربردی و جذاب، با استفاده از توابع آماده در متلب مورد استفاده قرار می دهد.

عمده مطالب مطرح شده در این درس عبارتند از:

• آشنایی با زبان متلب و ساختارهای کنترلی آن
  • بردارها و ماتریس ها و عملیات ریاضی روی آنها
  • استفاده از توابع آماده و پرکاربرد در متلب
  • رسم نمودارهای مختلف توابع ریاضی و آماری (نمودارهای پیوسته، گسسته و …)
  • کاربرد متلب در پردازش سیگنال (صوت و تصویر)
  • کاربرد متلب در شناسایی الگو

برداشتن این درس برای دانشجویانی که مایلند پروژه کارشناسی خود را در زمینه موضوعاتی مانند هوش مصنوعی و پردازش تصویر انجام دهند، توصیه می شود.