خانه / هوش مصنوعی و سیستم خبره / نکاتی در مورد تحویل پروژه درس هوش مصنوعی

نکاتی در مورد تحویل پروژه درس هوش مصنوعی

لطفا دانشجویانی که پروژه هوش مصنوعی خود را تحویل داده اند، به نکات زیر توجه نماییند.

1. حتما باید اصل کدها و فایل اجرایی پروژه از طریق ایمیل درس (فقط ایمیل درس هوش مصنوعی) ارسال شود.
  2. حتما فایل ها به پیوست ایمیل ارسال شود. ارسال از طریق آپلود فایل ها در سایت یا حتی Google Drive و … قابل پذیرش نیست.
  3. اگر فایل exe قابل پیوست به ایمیل نبود، پسوند آن را تغییر دهید و آن را فشرده نموده و پیوست کنید.
  4. اگر کدها را با استفاده (کپی کلی یا جزیی، الهام، ایده برداری و …) از کد، الگوریتم یا مطالب دیگران نوشته اید، حتما موضوع را از طریق ایمیل به صورت واضح و شفاف بیان کنید. ارسال لینک یا منبع اصلی آنچه از آن بهره برده اید الزامی است. در صورت عدم اطلاع رسانی در این زمینه، اگر منجر به کشف تقلب یا حتی شباهت نسبی شود، برخورد جدی صورت می گیرد و دانشجو به هیچ وجه حق اعتراض نخواهد داشت.

لطفا به همه بندها، به ویژه بند ۴ با دقت توجه شود تا موجب تضییع حق کسی (به ویژه خودتان) نشود.

عدم رعایت هر یک از نکات فوق منجر به حذف نمره پروژه می شود.