خانه / پروژه کارشناسی / جلسات گزارش پیشرفت پروژه در نیمسال دوم ۹۷-۱۳۹۶

جلسات گزارش پیشرفت پروژه در نیمسال دوم ۹۷-۱۳۹۶

جلسات گزارش پیشرفت پروژه برای دانشجویانی که در نیمسال دوم سال ۹۷-۱۳۹۶ با من پروژه دارند، هر هفته یکشنبه ساعت ۱۰-۱۲ در محل کلاس ۴۰۲C (کارگاه کامپیوتر ساختمان C) برگزار می شود. در این جلسه، هر دانشجو باید پیشرفت خود نسبت به هفته قبل را به شکل مناسب (کد، نتایج کار، گزارش، پاورپوینت و …) به شکل مناسب تهیه و آماده ارائه باشد.

اهداف برگزاری این جلسات:

1. پیشرفت منظم پروژه ها و ارائه هفتگی نتایج آنها
  2. آشنایی دانشجویان با پروژه های یکدیگر و الهام گرفتن از ایده های آنها در پروژه های خود
  3. کمک به یکدیگر در پیشبرد روال پروژه ها و رفع نواقص احتمالی
  4. همکاری فکری در پروژه هایی که با هم شباهت دارند (پروژه مشترک از دو دانشجو قابل قبول نیست، اما همفکری افراد بسیار مطلوب است)
  5. یادگیری اصول و روش های انجام کارهای پژوهشی، نگارش گزارش و ارائه دستاوردها

همه دانشجویان درس پروژه لازم است از زمان اخذ پروژه تا برگزاری جلسه دفاع خود، در جلسه گزارش پیشرفت حضور داشته باشند. عواقب عدم حضور دانشجویان در این جلسات بر عهده خود آنها بود و مطمئنا بر ارزیابی نهایی پروژه موثر خواهد بود. حضور دانشجویانی که در شرف دفاع هستند، کاملا اجباری است.

در صورتی که دانشجویان در مورد پروژه خود سوالی داشته باشند، می توانند مطابق ساعت «مراجعه دانشجویان» نیز مستقیما به دفتر من مراجعه کنند، به شرطی که حضور مستمر و منظمی در جلسات گزارش پیشرفت پروژه داشته باشند.