خانه / اطلاعیه عمومی / مراسم بزرگداشت روز معلم

مراسم بزرگداشت روز معلم

روز شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، بچه های انجمن عملی با دبیری آقای مصطفی محمدی، مراسمی صمیمی و شاد به مناسبت بزرگداشت روز معلم برگزار کردند. البته قرار بود مراسم زودتر برگزار شود، اما به دلیل امتحانات میان ترم و برخی برنامه های دیگر، با کمی تاخیر برگزار شد.

واقعا از همه دوستانی که در برگزاری این مراسم زحمت کشیدند، باید تشکر کرد. به ویژه دانشجویان انجمن علمی و دانشجویان سال بالایی که مدیریت خوبی برای برنامه چیدند. اما باید تشکر ویژه ای از آقای مصطفی محمدی، دبیر انجمن، داشت. واقعا برای برگزاری این مراسم زحمت زیادی کشید.

مراسمی که انجمن علمی با بودجه و امکانات بسیار محدودتر برگزار کرد، هم صمیمی تر و شاد تر بود و هم کیفیت بهتری از مراسمی داشت که دانشگاه برگزار نمود. به داشتن چنین دانشجویانی در دانشگاه افتخار می کنم و آرزوی سربلندی و سلامتی برای تک تک شان دارم.