قالب وردپرس درنا توس

تابلو اعلانات

دستورالعمل انجام همکاری ها و تعاملات علمی-پژوهشی

ویرایش چهارم (اسفند ۱۴۰۱)

۱ توصیه نامه (Recommendation)

توصیه نامه برای دانشجویانی قابل ارایه است که دارای یکی از شرایط زیر باشند:

  • تحت راهنمایی یا مشاوره اینجانب در خصوص پایان نامه یا رساله دوره تحصیلات تکمیلی
    • تحت راهنمایی اینجانب در خصوص پروژه کارشناسی
    • گذراندن حداقل دو درس با اینجانب و جز ۲۵ درصد نمره بالای کلاس در هر یک از دو درس (یا بیشتر)
    • چاپ مقاله/تهیه کتاب یا سایر امور پژوهشی
    • دستیار آموزشی
    • انجام فعالیت ها و پروژه های مرتبط با مسئولیت های اینجانب در دانشگاه
    • همکاری در پروژه های صنعتی و موارد مشابه

با توجه به کثرت دانشجویان و درخواست های متعدد لطفا در صورتی که حداقل یکی از شرایط مذکور را دارید اقدام فرمایید. ضمنا گردش کار تحویل توصیه‌نامه به شرح زیر است:

  1. تهیه پیشنویس توصیه نامه توسط دانشجو (هر دانشجو حداکثر ۳ توصیه نامه)
  2. ثبت درخواست در دانشگاه مقصد توسط دانشجو
  3. اعلام به اینجانب در خصوص تکمیل فرم مذکور توسط دانشجو
  4. انجام اصلاحات لازم و تایید نهایی توصیه نامه توسط اینجانب

در تمامی مکاتبات مربوط به توصیه نامه کلمه Recommendation را در عنوان ایمیل یادداشت نمایید. ضمنا متن توصیه نامه دقیقا مطابق واقعیات باشد و از تعاریف اغراق آمیز به طور اکید اجتناب شود. متن های اغراق آمیز ترتیب اثر داده نمی شود.

۲ اشکالات نرم افزاری/ سوالات اداری

دانشجویان توجه نمایند که:

  • یافتن جواب از اینترنت برای سوالات نرم افزاری خود جزئی از فرایند یادگیری و آموزش است؛ بنابراین ابتدا سعی نمایید از طریق اینترنت جواب سوال های خود را بیابید و در نهایت در صورت عدم موفقیت به دستیاران آموزشی (در صورت وجود) مراجعه نمایید. چنانچه مشکل کماکان حل نشد، در ساعات مربوطه، مراجعه فرمایید.
  • هرگونه سوال پیرامون مسایل اداری (مثل فرایند انتخاب واحد، شرایط آیین‌نامه‌ای اخذ دروس، پروژه، کارآموزی و …) را از قسمت آموزش دانشگاه پیگیری نمایید. پاسخ اینگونه پرسش‌ها به دلیل امکان مغایرت یا به روز نبودن اطلاعات داده نخواهد شد و بنابراین، مسئولیتی نیز از این بابت متوجه استاد نخواهد بود.

۳ محیط زیست و پرهیز از اسراف

قبل از پرینت هر برگ، به مسئولیت خود در قبال محیط زیست بیاندیشیم. با توجه به این مساله، بررسی کلیه گزارشات (پروژه های کارشناسی، کارآموزی، مقالات، سمینارها، پایان نامه ها، رساله ها و …) توسط اینجانب از طریق فایل ورد و پی دی اف انجام می شود. بنابراین پرینت و گزارش کتبی در موارد فوق لازم نیست (مگر در موارد نهایی جهت ثبت اسناد و آنهم به صورت پشت و رو).

۴ پروژه پژوهشی (پایان‌نامه، مقاله علمی-پژوهشی و …)

دانشجویان علاقه‌مندی که قصد اخذ پروژه کارشناسی (پایان نامه) یا تقاضای همکاری علمی (استاد مشاور، نویسنده همکار و …) را با اینجانب دارند حتما بایستی موارد زیر را در هنگام ارایه درخواست در نظر داشته باشند. از این رو، در گام اول، فرد بایست پس از مطالعه شرایط اخذ و دفاع از پروژه (که در ادامه به آن اشاره می‌شود)، رزومه آموزشی-پژوهشی خود را با دانلود و تکمیل فرم‌های زیر به ایمیل دانشگاهی اینجانب (s.safarzadeh{at}qiet.ac.ir) ارسال نموده و با مشخص نمودن توانمندی‌های خود در زمینه‌های مختلف، امکان تعریف موضوع مناسب را فراهم آورد.

۱-۴ شرایط اخذ و دفاع از پروژه کارشناسی

قبل از درخواست اخذ پروژه کارشناسی حتما شرایط زیر را در نظر گرفته و در صورت دارا بودن تمامی موارد تقاضای خود را مطرح نمایید:

  • داوطلبان حتما بایست حداقل ۱۰۰ واحد درسی را قبل از اخذ درس پروژه گذرانده باشند.
  • دانشجو جهت ثبت پروژه کارشناسی بایست در یک نیسمال واحد اقدام به اخذ درس پروژه نموده و حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ ثبت درس، درخواست تعیین استاد راهنمای خود را برای اساتید دارای ظرفیت ارسال نماید تا امکان شروع کار فراهم گردد.
  • امکان درج نمره بدون دفاع تا سقف نمره ۱۶ برای دانشجویان موجود است. ضمنا در صورت درخواست دفاع، جلسه دفاع بایست به صورت حضوری با حضور استاد داور برگزار گردد. در این رابطه، تعیین داور باید با طرح چکیده پروژه در گروه و تعیین استاد داور توسط مدیرگروه صورت می‌پذیرد.
  • در هر نیمسال، براساس تعداد کل ثبت نامی های درس پروژه کارشناسی، ظرفیت متغیر هر استاد با تقسیم تعداد کل دانشجویان متقاضی بر تعداد اساتید مشخص می گردد. از این رو، پیش از هر چیز از ظرفیت باقیمانده استاد کسب اطلاع نمایید.

۲-۴ فرم‌ها و قالب‌های مربوط به تعیین موضوع پروژه/مقاله

  • دانشجویانی کارشناسی که قصد نگارش مقاله را ندارند فقط فرم «چک‌لیست (اخذ پایان‌نامه کارشناسی)» را تکمیل و ارسال نمایند.
  • دانشجویانی کارشناسی که قصد نگارش مقاله را نیز دارند هر دو فرم را تکمیل و ارسال نمایند.
  • دانشجویان تحصیلات تکمیلی (خارج از دانشگاه صنعتی قوچان) صرفا فرم «پیشنهادیه پژوهشی (مخصوص مقالات)» را تکمیل و ارسال نمایند.

۳-۴ موضوعات قابل تعریف برای انجام پژوهش

موضوعات قابل تعریف برای همکاری علمی در دو دسته کلی زیر (نوع I و II) دسته‌بندی می‌شود:

موضوعات آکادمیک و تحقیقاتی (نوع I)

در این دسته، موضوع پیشنهادی حتما بایست با مشورت قبلی با بنده و حول حوزه‌هایی که بنده در آنها تخصص دارم باشد. این حوزه‌ها به شرح زیر است:

  • مدیریت زنجیره تامین (Supply chain management) ترجیحا در حوزه تامین و عرضه انرژی
  • سیاست‌های حوزه انرژی (Energy Policy) شامل مباحثی از جمله قیمت‌گذاری انرژی و محصولات مصرف‌کننده انرژی، تعیین سیاست‌های دولتی، انرژی‌های تجدیدپذیر، انرژی‌های نو و …
  • نظریه بازی‌ها کاربردی (Game theory) یا تصمیم‌گیری چند-عاملی (multi-agent based problems) با رویکرد مسایل مرتبط با توسعه پایدار
  • تصمیم‌گیری چندمعیاره (Multi-Criteria Decision-Making) با تاکید بر مسایل MADM (Multi-Attribute Decision-Making)

نکات موضوعه در این رابطه شامل موارد زیر است:

  • خروجی کارهای پژوهشی این دسته از موضوعات حتما بایست در قالب یکی از موارد مقالات کنفرانسی و مقالات ژورنالی (علمی-ترویجی یا علمی-پژوهشی) ارایه شوند. در این صورت، خروجی نهایی برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالای داخل یا خارج از کشور (تحصیلات تکمیلی) را داشته یا علاقه‌مند به کار در حوزه‌های تحقیق و توسعه هستند نیز بسیار کاربردی بوده و در اکثر موارد از الزامات اولیه است.
  • جهت رعایت پیشنیازی، دانشجویانی که قصد کار پژوهشی از نوع اول را دارند حدالامکان درس تجزیه و تحلیل تصمیم‌گیری را با بنده در ترم‌های قبل از اخذ پروژه کارشناسی گذرانده باشند تا فرآیند انجام تحقیق در پروژه ایشان سرعت بهتری یابد. ضمن اینکه در صورت ابراز تمایل اخذ پروژه کارشناسی با بنده و گذراندن درس تجزیه و تحلیل تصمیم‌گیری، امکان پیگیری موضوع کار پروژه کلاسی ایشان در این درس به عنوان موضوع پروژه بلامانع بوده و مورد تاکید اینجانب نیز می‌باشد.

موضوعات ناظر بر پژوهش‌های میدانی و کارهای اجرایی (نوع II)

در این دسته از موضوعات، وجه اجرایی کار بر وجه تئوری آن غلبه دارد. موضوعات ناظر بر پژوهش‌های میدانی و کارهای اجرایی شامل موارد زیر:

  • تمامی موضوعات حوزه آکادمیک (نوع I)
  • موضوعات کاربردی حوزه اصول بازاریابی و مدیریت کسب و کار (تحقیقات بازاریابی یک محصول، تهیه Business Plan، شناسایی و تحلیل رقبا، هوش تجاری (BI)، بازاریابی دیجیتال (Digital Marketing)، بررسی استراتژی‌های بازاریابی و …)
  • موضوعات کاربردی حوزه مدیریت مالی (مدیریت مالی فردی، بازارهای سرمایه و …

۴-۴ شیوه گزارش/مقاله نویسی و ارایه پروژه

جهت اطلاع از نحوه شروع و ساختاربندی پژوهش، نرم‌افزارهای مورد نیاز، سیستم ارزشیابی کار، منابع قابل استفاده و همچنین استانداردهای گزارش‌نویسی و ارایه تحقیق به راهنمای زیر مراجعه نمایید:

ضمنا دانشجویان دارای پروژه کارشناسی می‌توانند از قالب زیر برای تدوین گزارش خود استفاده نمایند:

۵-۴ نکات تکمیلی انجام پروژه کارشناسی/مقاله

نکات تکمیلی تعریف و انجام پروژه/مقاله شامل موارد زیر است:

  • قالب‌های انجام پروژه:
    1. انجام تحقیقات میدانی پیرامون امکان‌سنجی و بررسی و تحلیل موضوع مربوطه (نیازمند آشنایی با نرم‌افزارهای تحلیل پرسشنامه، تحقیقات بازاریابی، امکان سنجی فنی و …)
    2. توسعه نرم‌افزارهای کاربردی، وب سایت و داشبوردهای مدیریتی (نیازمند تسلط بر حوزه طراحی نرم‌افزار، وب سابت، فناوری اطلاعات، هوش تجاری و …)
  • خروجی کارهای پژوهشی این دسته از موضوعات، متناسب با انتخاب هر عنوان، حتما بایست در قالب یکی از موارد گفته شده ارایه شوند. در این صورت، نتیجه نهایی برای دانشجویانی که قصد ورود به بازار کار را دارد نیز بسیار کاربردی خواهد بود.
  • پیشنهاد موضوع صرف ترجمه یک متن (کتاب یا مقاله) برای پروژه کارشناسی قابل قبول نیست. ضمنا موضوعات پیشنهادی بایست مرتبط با رشته مهندسی صنایع ارایه شوند.
  • بهتر است قبل از انتخاب حوزه کاری و موضوع مربوطه، حتما جستجوهای میدانی خود را انجام داده و از عدم وجود نمونه‌های مشابه (با در نظر گرفتن علایق فردی) اطمینان حاصل نمایید.
  • جزئیات مربوط به نحوه تعامل علمی، گزارش‌دهی و سایر نکات کاری، پس از ارزیابی اولیه دانشجو به اطلاع افراد منتخب خواهد رسید.

نهایتا لازم به ذکر است که مجوز دفاع به دانشجویانی داده می شود که قبل از دفاع گزارش خود را مطابق فرمت سایت دانشگاه تهیه و آن را به همراه ضمایم مربوطه حداقل یک ماه پیش از تاریخ ثبت نمره مدنظر (به دلیل زمانبر بودن فرآیند تایید و ثبت نمره) برای اینجانب ایمیل نمایند. برای دفاع لازم است پاورپوینتی برای ارایه آماده و مقدمات ارایه قبل از جلسه توسط دانشجو انجام شود. پاورپوینت مذکور بایست حداقل یک روز (۲۴ ساعت) قبل از زمان برگزاری جلسه برای استاد راهنما ایمیل گردد.

۵ الزامات نگارش مقالات تخصصی (مخاطب: نویسندگان مقالات مشترک)

۱-۵ پیشنیازهای نگارش مقاله

دانشجویانی که قصد نگارش مقالات علمی را دارند، لازم است تا حتما با نحوه نگارش این دسته از گزارشات علمی آشنا شده و تا حدی آن را تمرین کرده باشند. از این رو، قبل از شروع به کار، جهت کسب اطلاعات بیشتر به کتب راهنمای نگارش مقالات و پایان‌نامه مراجعه شود.

۲-۵ درج کد ORCID

لطفا در هنگام ارسال مقالات مشترک بین‌المللی، حتما از کد ORCID زیر برای اینجانب استفاده نمایید (در صورت استفاده از این کد اطلاعات پرسنلی اینجانب جهت ثبت در مقالات به صورت اتوماتیک توسط پایگاه داده جهانی لود می‌شود و نیاز به تایپ نخواهد بود؛‌ همچنین این کد باعث کاهش اشکالات تایپی احتمالی می شود.):

ORCID: 0000-0003-2477-525X

http://orcid.org/0000-0003-2477-525X

۳-۵ آدرس و نام در مقالات

نویسندگان مقالات دقت نمایند که برای آدرس مندرج در مقالات دقیقا از عبارت زیر استفاده نمایند:

  • مقالات لاتین:

Industrial Engineering Department, Quchan University of Technology, Quchan, Iran

  • مقالات فارسی:

گروه مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی، دانشگاه صنعتی قوچان، قوچان، ایران

++++++++++++ دقت: آدرس ها، شروع عنوان مقاله و …. را تایپ نکنید فقط کپی پیست نمایید +++++++++++++++

  • نام اینجانب در مقالات فارسی: سروش صفرزاده
  • نام اینجانب در مقالات لاتین: Soroush Safarzadeh

۴-۵ ترتیب نام نویسندگان

نویسندگان مقالات دقت نمایند که برای ترتیب نویسندگان نام دانشجو اول باشد (چرا که این برای اعتبار دانشجویان جهت رزومه بهتر است). به طور کلی در مقالات:

  • فردی که صاحب ایده است نویسنده اول مقاله می باشد.
  • فردی که بیشترین مشارکت را در تدوین محتوای مقاله را دارد نویسنده دوم مقاله می باشد و به همین ترتیب تا آخر.

نکته: دانشجویان تحت راهنمایی بنده، حتما نام اینجانب را به عنوان نویسنده مسئول مقاله در کارهای پژوهشی درج نمایند.

۵-۵ شیوه نوشتن معادلات در Word (مخاطب: نویسندگان مقالات، گزارشات، پایان نامه ها و …)

دقت نمایید که برای نوشتن معادلات در Word از equation خود Word استفاده نمایید نرم افزارهای جانبی مانند Mathtype قابل قبول نیستند. ضمنا شماره‌گذاری و ارجاع به تمامی معادلات (و همچنین جداول و اشکال) در متن ضروری است.

۶-۵ استفاده از Endnote و Cross-reference برای ارجاع‌دهی

برای ارجاع‌دهی به منابع علمی در مقالات و گزارشات، صرفا استفاده از نرم افزار Endnote پذیرفته است. همچنین، جهت ارجاعات داخلی به اشکال و جداول با درج کپشن (Caption)، از قابلیت Cross-reference در نرم‌افزار Word جهت ارجاع‌دهی در متن استفاده نمایید.

۷-۵ عنوان دهی مقالات حوزه نظریه بازی (مخاطب: نویسندگان مقالات حوزه نظریه بازی)

به منظور استاندارد سازی مقالات عنوان کلیه مقالات حوزه نظریه بازی با عبارت های زیر شروع شود:

  • مقالات فارسی:

یک رویکرد نظریه بازی برای ….: مطالعه موردی …

  • مقالات لاتین:

A game theoretic approach for … : A case study of …
An evolutionary game-theoretic approach for …: A Case Study of …
A hybrid evolutionary game-theoretic and system dynamics approach for …

++++++++++++ دقت: آدرس ها، شروع عنوان مقاله و …. را تایپ نکنید فقط کپی پیست نمایید +++++++++++++

۸-۵ مراحل ارسال مقالات ژورنالی

  1. آماده‌سازی اولیه مقاله، ویرایش از نظر گرامر (بررسی دستی و نرم‌افزاری)، محتوا، تحلیل‌ها و …. و گرفتن تاییدیه از استاد راهنما
  2. تمامی اسامی و affiliation ها از این دستورالعمل کپی پیست گردد (تایپ نشود).
  3. تهیه فهرستی از مجلات معتبری که در حوزه عنوان و محتوای مقاله، مقالاتی را در سالهای اخیر به چاپ رسانده‌اند (تمامی اطلاعات مجله اعم از IF، تعداد شماره‌های چاپ شده در سال، کیفیت ارائه شده در Scimago، حوزه پذیرش مقاله، مدت زمان پروسه داوری، درصد پذیرش، آدرس اینترنتی سایت و ….) و ارسال آن به اینجانب در قالب فایل اکسل
  4. دقت نمایید که مجلات انگلیسی پیشنهادی نباید Open Access باشند.
  5. آماده سازی فایل مقاله به صورتی که در قالب ارائه شده توسط مجله (راهنمای نویسندگان مجله) قرار گیرد. همچنین آماده سازی سایر فایل‌های مورد نیاز برای ارسال مقاله (مثل نامه رونوشت (Cover letter)، هایلایت‌ها (Highlight) و …). در نهایت حتما یک ایمیل جهت دریافت فایل‌های تمپلیت فایل‌های مذبور به اینجانب ارسال نمایید و بخواهید که این موارد (در صورت وجود) برای شما ارسال شود.
  6. کدهای ORCID و سایر اطلاعات را به درستی و به طور کامل برای کلیه نویسندگان وارد نمایید. (کد ORCID بنده: بالاتر ذکر شد.)
  7. قبل از ارسال برای بنده، سرقت ادبی مقاله را در صورت امکان بررسی نمایید و گزارش آنرا ایمیل کنید.

بررسی وضعیت اعتبار مجله:

ارزیابی مجلات بین‌المللی

https://www.scimagojr.com/journalrank

وزارت علوم
https://rppc.msrt.ir/

رتبه ارزیابی مجلات داخلی
https://journals.msrt.ir/

فهرست نشریات پایگاه استنادی علوم جهان اسلام
https://mjl.isc.ac/

لیست سیاه
https://jcr.isc.ac/Blacklist.aspx

http://impactfactor.ir/

نکته مهم: دانشجویان محترم دقت نمایید که برای سابمیت هر مقاله، باید تمام نویسندگان از سابمیت مقاله مطلع و ارسال آنرا تایید کرده باشند؛ مقاله‌ای بدون هماهنگی نویسندگان و اینجانب به هیچ مجله، کنفرانس و یا جای دیگری ارسال نشود.

نکته: در این مرحله لازم است حداقل ۱۵ درصد از مراجع استفاده شده، مربوط به مجله‌ای باشد که قرار است مقاله برای آن ارسال گردد.

  1. ارسال فایل نهایی مقاله در قالب‌های ورد و پی دی اف، به همراه تمامی ضمایم (کدهای نرم‌افزاری، داده‌های استفاده شده و …) و فایل‌های مورد نیاز برای ارسال مقاله

نکته: قبل از سابمیت با ارسال فایل نهایی مقاله به ایمیل اینجانب، درخواست نمایند که مقاله از نظر سرقت ادبی بررسی شود.

۹-۵ مقالات کنفرانسی

دانشجویان محترم دقت نمایید که مقالات کنفرانسی بدون ارایه شفاهی یا ارایه پوستری ارزشی ندارند. دانشگاه ها برای مقالات صرفا چاپ شده یا کنفرانس های مجازی هیچ اعتباری قایل نیست. پس چنانچه مقاله شما بدون حالت ارایه شفاهی یا پوستر پذیرفته شد انصراف دهید و مجددا برای کنفرانس دیگری ارسال نمایید.

ضمنا توجه داشته باشید که بخشی از هزینه های کنفرانس توسط دانشگاه پرداخت می شود. از این رو، دانشجویان دارای مقالات پذیرفته شده به صورت مشترک با اینجانب پس از اخذ فرم مربوطه از امور پژوهشی دانشگاه به اینجانب مراجعه نمایند.

۱۰-۵ ارجاع به مقالات و پژوهش‌های قبلی

با توجه به اهمیت ارجاعات معتبر در محافل علمی و میان مقالات و کارهای پژوهشی، دانشجویان همکار لازم است به تمامی مقالاتی که مرتبط با کار پژوهشی آنها بوده و نام اینجانب به عنوان یکی از نویسندگان در آنها درج شده ارجاع (cite) دهند. این موضوع در مرحله ارسال مقاله بررسی خواهد شد و در صورت مشاهده عدم درج، اجازه ارسال صادر نخواهد شد.

۶ فرمت طرح درس (مخاطب: دانشجویان کلاس ها)

توجه به نکاتی که در این قسمت مطرح می‌گردد برای دانشجویانی که در ترم جاری با بنده درسی دارند الزامی است:

  • دقت نمایید که کلیه ایمیل ها و فایل‌هایی که دانشجویان هر درس برای اینجانب ارسال می کنند دقیقا مطابق فرمت طرح درس باشد. امکان بررسی ایمیل هایی که فرمت رعایت نشده باشد وجود ندارد.
  • با توجه به شرایط و در حد امکان، محتوای درسی کلاس ها در سامانه مجازی دانشگاه (https://lms.qiet.ac.ir/) بارگذاری می شود.
  • در هر ترم برای هر کلاس یک کانال تلگرامی ایجاد می شود که تمامی اطلاع‌رسانی‌ها از این طریق خواهد بود.

۷ دوره کارآموزی

۱-۷ مراحل انجام کارآموزی

مراحل انجام کارآموزی مطابق با اطلاعیه واحد ارتباط با صنعت دانشگاه به شرح زیر است:

۱٫ انتخاب واحد درس کارآموزی

۲٫ تعیین محل کارآموزی

* جهت اطلاع از شرایط اولیه محل کارآموزی و نحوه تحویل گزارش نهایی به «دستورالعمل تهیه گزارش نهایی دوره کارآموزی» مراجعه نمایید.

۳٫ ثبت درخواست کارآموزی (در سیستم گلستان قسمت پیشخوان خدمت – درخواست کارآموزی – ثبت درخواست جدید)

* دانشجویان دقت نمایند پس از ثبت درخواست و زدن گزینه اعمال تغییرات و خروج از قسمت مشخصات محل کارآموزی حتما گزینه تایید را بزنند تا درخواست به مرحله بعد منتقل گردد.

۴٫ تایید مدیر گروه و انتخاب استاد کارآموزی توسط مدیر گروه

۵٫ تایید استاد مربوطه در سامانه گلستان

۶٫ دریافت معرفی نامه از ارتباط با صنعت (در صورت لزوم) و شروع کارآموزی با هماهنگی استاد مربوطه

۷٫ اتمام کارآموزی و تحویل فرم‌های پایان دوره کارآموزی پس از تایید محل کارآموزی به استاد و واحد ارتباط با صنعت (فرم‌های مورد نیاز کارآموزی را پیش از شروع دوره از لینک زیر دریافت نمایید.)

۸٫ تحویل گزارش نهایی کارآموزی به استاد و ثبت نمره توسط ایشان (فایل قالب عمومی گزارش کارآموزی را از لینک زیر دریافت کنید.)

۲-۷ نکات تکمیلی کارآموزی

  • درس کارآموزی قابل حذف نمی‌باشد.
  • مهلت اعلام نمره درس کارآموزی ۴۵ روز پس از شروع نیمسال بعدی است (در غیر اینصورت نمره ۹.۵ ثبت خواهد شد).
  • مهلت اتمام کارآموزی برای دانشجویانی که در ترم تابستان انتخاب واحد می‌نمایند تا آخر شهریور می‌باشد.

(تبصره: در صورتی که دانشجوی ترم آخر، در نیمسال دوم کارآموزی اخذ کند مهلت اعلام نمره تا ۳۱ شهریور می‌باشد.)

  • ترم تابستان به عنوان یک ترم محاسبه می‌گردد.
  • حداقل واحد گذرانده شده جهت اخذ کارآموزی برای دانشجویان مهندسی صنایع ۹۰ واحد می‌باشد.
  • در طی گذراندن دوره کارآموزی و تا قبل از ثبت نمره، حتما پیگیر اطلاعیه‌های جدید واحد ارتباط با صنعت دانشگاه باشید.
  • ارسال اطلاعات دانشجو (شامل تلفن تماس، ایمیل و شماره دانشجویی)، محل کارآموزی (شامل تلفن و آدرس) و سرپرست (نام و تلفن تماس) در ابتدای دوره برای استاد (جهت پیگیری وضعیت دانشجو) ضروریست.
  • فرم‌های هفتگی و ماهیانه بایست به ترتیب بایست به تعداد هفته‌ها و ماه‌های دوره کارآموزی تکمیل و ارایه گردد (به ازای هر یک فرم ماهیانه ۴ فرم گزارش کار هفتگی تکمیل شود.)
  • گزارش کارآموزی از لحاظ محتوا بایست شامل تمامی بخش‌های تعیین شده بوده و از نظر کمیت نیز حداقل ۴۰ صفحه توضیحات (به همراه تصاویر/نمودارها) داشته باشد.

۷ ارتباط ایمیلی

دقت نمایید که اگر ایمیلی برای اینجانب ارسال می نمایید و سابقه قبلی در خصوص محتوای ایمیل وجود دارد حتما از گزینه Reply (یا در صورت نیاز Forward) استفاده شود تا بنده در جریان سابقه بحث قرار گیرم (از دکمه انشا ایمیل جدید استفاده نشود).

۸ سایر موارد

۱-۸ ارتباط مجازی

پیش فرض ابزار ارتباط اینجانب ایمیل می باشد؛ شبکه های اجتماعی مثل تلگرام صرفا برای موارد خاص (نظیر یادآوری یا …) استفاده شود. ضمنا، همه فایل‌های آموزشی یا پژوهشی از طریق سامانه آموزش مجازی دانشگاه یا ایمیل ارسال شود. ضمنا جهت برقراری تماس با اینجانب تا اطلاع ثانوی از مسیرهای زیر استفاده نمایید:

  • ایمیل دانشگاهی: s.safarzadeh{at}qiet.ac.ir
  • آیدی شبکه‌های مجازی: SoroushSafarzadeh

۲-۸ فعالیت های مشترک و گروهی (مخاطبین: دانشجویان علاقه‌مند به همکاری)

از نظر اینجانب انجام فعالیت های گروهی در قالب مقاله، پروژه و … با سایر اساتید یا دانشجویان محترم نه تنها اشکالی ندارد بلکه فرصتی است برای دانشجویان گرامی تا تجربه ای دوچندان و رزومه ای مناسب تر و پربارتر فراهم نمایند. بنابراین دانشجویان تحت راهنمایی اینجانب (ضمن رعایت عدم کوتاهی در قبال پایان‌نامه و تعهدات خود نسبت به اینجانب) می توانند برای تهیه مقاله یا انجام طرح ها و پروژه ها با سایر اساتید گرامی دانشکده همکاری نموده و نسبت به افزایش دانش و ارتقای رزومه خود اقدام نمایند. سایر دانشجویان عزیز در خصوص همکاری با اینجانب لازم است با استاد راهنمای خود هماهنگ نمایند و این موضوع به عهده خود عزیزان است. 

۳-۸ فرایندهای مرتبط با دانشکده یا گروه

دانشجویان دقت نماید که اگر مواردی قرار است از طرف استاد برای دانشکده ارسال شود (نظیر ایمیل پیشنهادیه ها، تاییدیه ها …) در اینگونه موارد: پس از تاییدیه های لازم، مورد خود را به دو صورت فایل ورد و پی دی اف با امضای دانشجو برای اینجانب ایمیل نمایید. در صورت تایید، ایمیل شما از طرف اینجانب برای دانشکده ارسال می شود. برای اینکه شما مطمئن شوید ایمیل به دانشکده ارسال شده است رونوشت ایمیل برای شما هم زده می شود (در قسمت cc ایمیل شما نیز وارد می شود). پس درصورتی که ایمیلی دریافت نکردید حتما از اینجانب پیگیر شوید. نهایتا اگر ایمیل دریافت کردید حتما جهت پیگیری بعدی با مسئول مربوطه در دانشکده تماس بگیرید.

موفق و پیروز باشید.