مقالات ارائه شده در همایش های داخلی

1. جواد مدرسی، سعید آقاجانی، “بررسی نقش کنترل کننده سینک سوئیچ در کنترل اضافه ولتاژهای کلیدزنی”، چهارمین کنفرانس ملی تکنولوژی در مهندسی برق، ۸ خرداد ۱۳۹۸، پژوهشگاه فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات (مرکز تحقیقات مخابرات ایران).
  2. Seyyed Mostafa Nosratabadi, Javad Modarresi, “Stochastic Energy Management in a Practical Smart Microgrid in Davarzan-Iran Considering Demand Response with Wind and PV Power Scenarios”, Smart Grid Conference, 2017.
  3. Seyyed Mostafa Nosratabadi, Javad Modarresi, “Phasor Measurement Units Placement Considering Double Contingency by Differential Evolution Algorithm Based on Pareto Method”, Smart Grid Conference, 2017.
  4. سعید آقاجانی، اسکندر قلی پور، جواد مدرسی “پایداری ولتاژ با استفاده از بارزدایی با در نظر گرفتن حساسیت ولتاژ نسبت به توان اکتیو”، کنفرانس بین­المللی پژوهش­های نوین در علوم مهندسی، ۲۴ و ۲۵ اسفند ماه ۱۳۹۴، دانشگاه تهران.
  5. شبنم نصر اصفهانی، جواد مدرسی، “یک روش کنترلی جدید برای فیلتر اکتیو چهارسیمه با استفاده از تبدیل موجک”، کنفرانس بین­المللی یافته­های نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر، ۱۳۹۴٫
  6. Seyyed Mostafa Nosratabadi, Mohammad Hossein Nasri, Javad Modarresi, “Double Contingency Consideration in Phasor Measurement Placement Using MSFLA Based on Pareto Method”, The 3rd International Congress on Electric Industry Automation, Shiraz, Iran, 2015.
  7. Javad Modarresi, Seyyed Mostafa Nosratabadi, Vahid-Reza Seyrafian, “Determination of Solar Collectors Optimum Tilt Angle and Investigation of Its Effect for a University Smart Grid Case Study”, Smart Grid Conference, 2014.
  8. Javad Modarresi, Ali Ahmadian, Masoud Ali Akbar Golkar, “Active Power Controlling Accompanied With Harmonics and Reactive Power Compensation by DGs Converters” ۱۹th Electric Power Distribution Conference, 2014.
  9. Seyyed Mostafa Nosratabadi, Mohamad Reza Sheibani, Javad Modarresi, Morteza Jadidoleslam, “State Estimation Application in Phasor Measurement Placement Considering Contingency Using Differential Evolution Algorithm Based on Pareto Method”, Smart Grid Conference, December 17-18, 2013.
  10. جواد مدرسی، “بررسی ساختار خودرو­های هیبریدی و نحوه­ی اتصال آن‌ها به شبکه­ ی برق” مجموعه مقالات هفته پژوهش، آذر ماه ۱۳۹۲، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه.
  11. جواد مدرسی، سید مصطفی نصرت آبادی، محمد حسین نصری، ” روشی جدید برای سنکرونیزاسیون اجزای سیستم قدرت با استخراج دامنه و فاز با استفاده از تبدیل موجک و فیلتر FIR” بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی برق PSC، ۱۱-۱۳ آبان ۱۳۹۲، تهران، پژوهشگاه نیرو.
  12. جواد مدرسی، مهدی نیرومند، ” معرفی یک روش جدید برای افزایش توان خروجی پنلهای فتوولتائیک مبتنی بر بازتاب دهنده­های نوری ” دومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی ETEC، اسفند ۱۳۹۱، تهران، دانشگاه تهران.
  13. جواد مدرسی، “اثر بار فضایی بر پیری وشکست عایق” مجموعه مقالات هفته پژوهش، آذر ماه ۱۳۹۱، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه.
  14. جواد مدرسی، میترا ایمانی، مهدی فلاح، محمد توکلی بینا، ” یک روش کنترلی جهت کنترل SHAPF تکفاز در شرایط ولتاژ غیرسینوسی ” بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی برق PSC، ۲۲-۲۴ آبان ۱۳۹۱، تهران، پژوهشگاه نیرو.
  15. مسعود علی اکبر گلکار، جواد مدرسی ” تعیین زاویه­ی بهینه­ی پنلهای خورشیدی ثابت برای دریافت بیشترین تابش در شبکه­ های توزیع انرژی در شهرهای مختلف ایران ” هفدهمین کنفرانس توزیع انرژی الکتریکی، ۱۳-۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱، تهران پژوهشگاه نیرو (این مقاله به عنوان مقاله برگزیده انتخاب شد).