خانه / کارگاه کامپیوتر / نکات مهم در مورد تمرین های کارگاه کامپیوتر

نکات مهم در مورد تمرین های کارگاه کامپیوتر

با وجود این که نکات مهم در مورد تهیه و ارسال تمرین های درس کارگاه کامپیوتر در جلسه اول توضیح داده شده بود، این نکات برای آخرین بار نیز تذکر داده می شود:

• تمرین ها فقط و فقط باید به ایمیل درس مربوط ارسال شود. ارسال تمرین ها به آدرس های ایمیل دیگر، معادل عدم ارسال تمرین است و دانشجو حق اعتراض ندارد. ایمیل مربوط به هر درس در صفحه درس ها نوشته شده است.
  • کپی کردن مطالب از وبلاگ ها و وبسایت ها به هیچ وجه مجاز نیست. دانشجو باید مطالب را از چند منبع گردآوری کرده و مطالب را به زبان خودش در فایل تایپ و ارسال نماید. این کار باعث درک بهتر موضوع خواهد شد.
  • تمرین های درس برای درک بهتر شما از مطالب درس است. حتما تمرین ها را جدی بگیرید تا بتوانید با موفقیت درس را به پایان برسانید.
  • درس کارگاه کامپیوتر یک درس عملی است. سعی کنید مطالب درس را یادگرفته و در طول کلاس یا بعد از آن، آن را تکرار و تمرین کنید.