مقالات ارائه شده در همایش های داخلی

• محمدهاشمی، ن.، عبدل زاده م. ، رهنما م.، ابراهیم نیا، ا.، “تحلیل و مقایسه انرژی کلکتورهای سهموی و صفحه تخت برای سیستم گرمایش یک ساختمان مسکونی در شهر کرمان”، هفتمین کنفرانس بین‌المللی گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع، ۱۰ تا ۱۲ خرداد ۱۳۹۵، تهران.
  • یزدانی فرد، ف، ابراهیم‌نیا بجستان، ا، عامری، م،” بررسی عملکرد یک سیستم فتوولتاییک/حرارتی آبی در جریان آرام و مغشوش، بیست  چهارمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک ایران، ۷ لغایت ۹ تیرماه ۹۵، دانشگاه یزد.
  • فغانی، ع.، ابراهیم‌نیا بجستان، ا.، ” شبیه‌سازی عددی جریان آشفته نانوروغن در گردآورنده سهموی خطی خورشیدی با شار غیریکنواخت “، شانزدهمین کنفرانس دینامیک شاره‌ها، ۲۶ تا ۲۸ آبان ۹۴، دانشگاه رازی، کرمانشاه.
  • فغانی، ع.، ابراهیم‌نیا بجستان، ا.،  ” مطالعه اثر افزودن نانوذرات  CuO و   Al2O3به سیال پایه، بر مشخصه‌های حرارتی و بازده گردآورنده صفحه تخت خورشیدی “، چهارمین کنفرانس سالانه انرژی پاک، ۴ و ۵ تیرماه ۹۳، دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفته، کرمان.
  • ثابت سروستانی، ن.، فرزاد، ع.، ابراهیم‌نیا بجستان، ا.، میر، م.، آق‌خانی، م.چ.، ” بررسی آزمایشگاهی تاثیر نانو بیودیزل بر پارامترهای عملکرد  و آلاینده‌های زیست محیطی موتور دیزل”، سومین کنفرانس سالانه انرژی پاک، ۱۶ و ۱۷ تیرماه ۹۲، دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فناوری پیشرفته، کرمان.
  • ابراهیم‌نیا بجستان، ا.، نیازمند، ح.، “مطالعه عددی انتقال حرارت جابجایی آرام نانوسیال Al2O3/آب در هندسه‌های خمیده”، سیزدهمین همایش دانشجوئی فناوری نانو، ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۹۲، انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران، تهران.
  • رئوفی، م.ا.، نیازمند، ح.، ابراهیم‌نیابجستان، ا.، “بررسی عددی انتقال جرم اکسیژن خون در رگ های خمیده”، بیست و یکمین همایش بین‌المللی مهندسی مکانیک ایران، ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ۹۲، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران.
  • رئوفی، م.ا.، نیازمند، ح.، ابراهیم‌نیا بجستان، ا.، “بررسی انتقال جرم اکسیژن خون در رگ”، اولین کنفرانس انتقال حرارت و جرم ایران، ۲۱ تا ۲۳ شهریورماه ۹۱، دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان.
  • ثابت سروستانی، ن.، فرزاد، ع.، ابراهیم‌نیا بجستان، ا.، میر، م.، آق‌خانی، م.چ.،  “تاثیر بیودیزل تولیدی از روغن‌های خوراکی پسماند و مخلوط‌های آن با گازوئیل بر عملکرد و آلاینده‌های موتور دیزل”، اولین کنفرانس بین المللی مهندسی مکانیک و فناوری های پیشرفته، مهر ۹۱، دانشگاه آزاد باقر مجلسی، اصفهان.
  • بیکی، ع.ر.، ابراهیم‌نیا بجستان، ا. ” مطالعه افت فشار جریان آرام درون لوله‌های خمیده”، چهاردهمین کنفرانس دینامیک شاره‌ها، اردیبهشت ۹۱، دانشگاه بیرجند.
  • بیکی، ع.ر.، ابراهیم‌نیا بجستان، ا. “بررسی عددی انتقال حرارت دما ثابت درون لوله‌های خمیده”، اولین کنفرانس علوم حرارتی ایران، بهمن ۸۹، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد.
  • نیازمند، ح.، ابراهیم‌نیابجستان، ا.، “تحلیل عددی جریان و انتقال حرارت نانوسیال‌ها درون لوله با انحنای ˚۹۰”، دوازدهمین کنفرانس دینامیک شاره ها، اردیبهشت ۸۸، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل.
  • نیازمند، ح.، رجبی، ا.، ابراهیم‌نیابجستان، ا.، “تحلیل عددی جریان گذرا در رگ‌های دارای انحنا”، یازدهمین کنفرانس دینامیک شاره ها، اردیبهشت ۸۷، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهران.
  • ابراهیم‌نیابجستان، ا.، مقیمان، م.، سیدی، م.، شکیب، ا.، بقراطی، م.، “بررسی آلاینده‌های زیست‌محیطی و مواد خورنده ناشی از سوخت مایع در نیروگاه نیشابور”، کنفرانس بین‌المللی برق، آبان ۸۶، تهران.
  • ابراهیم‌نیابجستان، ا.، ابوالفضلی اصفهانی، ج.، اطمینان، و. “مدل ‌سازی عددی انجماد مواد غذایی داخل محفظه انجماد همرا با جابجایی طبیعی”، کنفرانس بین‌المللی مکانیک، اردیبهشت ۸۶، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تهران،
  • ابوالفضلی اصفهانی، ج.، ابراهیم‌نیابجستان، ا.، ” شبیه‌سازی عددی انتقال حرارت و جرم در ضمن انجماد ماده غذایی دوبعدی متخلخل و مرطوب”، کنگره ملی مهندسی شیمی، ، آذرماه ۸۵، دانشگاه تربیت مدرس،  تهران.